Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Avui és l’últim dia per inscriure’s al curs de monitor de lleure de l’Espai Canya Jove

L’activitat formativa començarà per Setmana Santa


Avui és l’últim dia per inscriure’s al curs de monitor de lleure de l’Espai Canya Jove

Les persones interessades a obtenir el títol de monitor de lleure encara poden inscriure’s aquesta tarda a l’Espai Canya Jove (entre les 16.30 i les 20.30 hores) al curs que organitza la regidoria de Joventut. Avui, divendres 11 de març, és l’últim dia per apuntar-s’hi. La proposta formativa, que consta d’una etapa lectiva i un període de pràctiques, té un preu de 120 euros per a persones de 18 a 25 anys empadronades a Sant Quirze i de 150 euros per als majors de 25 anys del poble i per a aquelles persones de 18 en endavant que no estiguin empadronades al municipi.

Les 100 hores lectives que constitueixen la primera part del curs tindran lloc durant les vacances de Setmana Santa i durant els caps de setmana posteriors, és a dir, els dies 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23 i 30 d’abril, i els dies 1, 7, 8, 14, 15, 21 i 22 de maig. Un cop superat el primer apartat, els i les alumnes podran dur a terme les 150 hores de pràctica a alguna activitat amb nens i nenes o joves durant un trimestre d’esplai, unes colònies o casals d’estiu. Finalment, caldrà presentar unes memòries que reflecteixin l’experiència adquirida durant les pràctiques que serà avaluada pels professors de l’escola que duu a terme el curs.    

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb l’Espai Canya Jove, ja sigui a través del número de telèfon (93 722 74 44), el correu electrònic (espaicanyajove@santquirzevalles.cat) o la pàgina web (www.canyajove.cat).