Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

És a punt de finalitzar el termini per demanar els ajuts de l’escola bressol municipal El Patufet

Demà dissabte 12 de març és l’últim dia perquè les famílies en situació econòmica desfavorida amb infants escolaritzats al centre públic puguin optar a aquest suport


És a punt de finalitzar el termini per demanar els ajuts de l’escola bressol municipal El Patufet

Les famílies amb infants escolaritzats a l’Escola Bressol Municipal El Patufet que es van matricular després de la convocatòria de setembre del 2010 poden demanar entre avui i demà l’ajut per a famílies en situació socioeconòmica desfavorida que concedeix el departament d’Esenyament de la Generalitat. Per fer-ho, han d’acudir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Quirze, que avui divendres obre de 8.30 a 20 hores i demà dissabte ho fa de 9 a 14 hores.

L’objectiu de l’ajut és afavorir l’escolarització dels nens i les nenes de 0 a 3 anys a la llar d’infants de titularitat municipal de Sant Quirze, mitjançant la reducció de la quota mensual que han de pagar les famílies. Amb aquesta mesura es pretén garantir la igualtat d’oportunitats, la inclusió educativa i la no discriminació. A l’hora d’atorgar les ajudes es tindrà en compte el nivell de renda familiar del darrer exercici liquidat. A més, es prioritzaran aquells casos d’infants en acolliment, discapacitats i famílies nombroses o monoparentals. Les bases de la convocatòria es poden consultar a través del següent enllaç, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i a l’Escola Bressol Municipal El Patufet.

Per a més informació us podeu adreçar al Servei d’Educació, tel.: 937216800, en horari de 9 a 14 hores.