Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

L’Ajuntament signa un conveni amb l’Associació de Comerciants per promocionar i millorar el comerç local

Entre els acords, els comerciants es comprometen a fer bonificacions i promocions als usuaris de la targeta VIP Sant Quirze


L’Ajuntament signa un conveni amb l’Associació de Comerciants per promocionar i millorar el comerç local

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i l’Associació de Comerciants han signat un conveni de col·laboració per promocionar i millorar el comerç local, en el marc de l’execució del Pla d’Actuació Comercial del comerç urbà. D’aquesta manera, tant Ajuntament com Associació, es comprometen a establir criteris d’actuació per determinar estratègies de futur i definir el règim de planificació, gestió i execució de les actuacions encaminades a la modernització i dinamització del sector comercial local.

Les actuacions estan encaminades a impulsar les accions necessàries per garantir l’èxit i consolidació de l’eix comercial delimitat territorialment pels carrers del municipi. Així doncs, les actuacions principals programades per l’any 2011 dins del Pla d’actuació són: campanyes promocionals, Mostra de Comerç, campanya de Nadal, revista de comerç, banderoles identificatives pels associats i campanyes de captació de socis.

Els avantatges de la targeta de serveis ciutadans VIPSQV

El conveni també acorda la implicació de l’Associació de Comerciants respecte la targeta de serveis ciutadans VIPSQV, Veritablement Implicat per Sant Quirze del Vallès.  Els posseïdors de la targeta podran gaudir de diferents tipus de promocions i ofertes al comerç de Sant Quirze, que es difondran mitjançant els canals de comunicació locals i els propis comerços.

Mercat ecològic del Vallès

L’Ajuntament endegarà el Mercat Ecològic del Vallès, un mercat singular, dinàmic i proper, amb un doble objectiu: dinamitzar la zona comercial del municipi i promoure i difondre la producció agrària ecològica i l’alimentació saludable, de qualitat. Els comerços del poble disposaran d’un espai al mercat per donar a conèixer els seus productes ecològics i/o artesans, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants.