Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Jornada d'exploració de nous mercats per a la internacionalització de l'empresa

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, el 17 de maig, de 9.30h a 11.30h, acollirà la jornada supramunicipal d'exploració de nous mercats per a la internacionalització de l'empresa, organitzada en el marc del projecte del Pla d'Innovació de la Conca del Ripoll. En aquesta jornada s'informarà de les principals característiques dels mercats Egipci i Sud-Africà, com a potencials escenaris d'èxit per a les exportacions de maquinària i envàs per a l'alimentació. En la mateixa sessió també s'exposaran les eines de suport a l'activitat exportadora per part d'ACC10, Agència de Suport a la competitivitat de l'empresa catalana, de la Generalitat de Catalunya.


Jornada d'exploració de nous mercats per a la internacionalització de l'empresa

L'acte va destinat a personal directiu i/o responsables de projecte internacional i dels departaments d'exportació, així com a gerents i directors comercials que vulguin iniciar exportacions.

PROGRAMA:

1- Introducció: Necessitat de cercar nous contactes internacionals per al creixement de les exportacions . La xarxa de centres de Promoció de Negocis d'ACC10.

2- Egipte i Sud-Àfrica, potencials escenaris d'èxit per a les exportacions catalanes de maquinària i ènvàs per a l'alimentació.

3- Els ajuts i subvencions a l'activitat exportadora

4- Experiències i casos de bones pràctqiues. Com ho han fet altres empreses?

5- Missió empresarial a Egipte i a Sud-àfrica.

PONENTS:

Sra. Adriana Benas, consultora per als mercats d'Àfrica i Orient Mitjà d'ACC10

Sra. Laura Villar, Responsable per al mercat sud-africà

Sr. Akram. A. El-Hosseiny, Responsable per al mercat egipci.