Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Petits gegants de mar i de l'aire arriben a Sant Quirze

En el marc de la Mostra de Modelistes Navals del Vallès que s'inaugura dijous a les 19.30 hores a la Patronal


Petits gegants de mar i de l'aire arriben a Sant Quirze

 Sota el suggerent títol Els petits gegants del mar i de l'aire, el Club de Modelistes Navals del Vallès ha organitzat una interessant exposició que s'inaugurarà aquest dijous, 17 de març, a dos quarts de vuit de la tarda a la sala nova de la Patronal.

El Club de Modelistes Navals té com a principal objectiu fomentar l'art del modelisme entre la població. Els seus socis dediquen força temps a aquest tipus d´art que reprodueix a escala  vaixells i avions encara que hi tenen cabuda d'altres treballs manuals amb models estàtics com ara diorames, cotxes, motos, trens, entre d'altres.
Amb aquesta mostra, el Club apropa a la ciutadania de Sant Quirze les seves obres amb la il•lusió d’encoratjar a tothom sense límit d’edat a animar-se i iniciar-se en aquest art manual. 
En l’acte d’inauguració, obert a tothom, es farà homenatge per part de l’entitat al gran Quirzetenc  i modelista de trens Josep Brossa i Mas,  company i amic dels membres del Club.
La mostra restarà oberta al públic fins al 31 de març en el següent horari: laborables de 18 a 20.30 hores Dissabte i diumenge d’11 a 14 hores.