Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

La Biblioteca de Sant Quirze busca una mascota que representi l’equipament cultural

Es convoca un concurs de creació d’un personatge elaborat amb qualsevol tècnica artística


La Biblioteca de Sant Quirze busca una mascota que representi l’equipament cultural

La Biblioteca de Sant Quirze busca una mascota que es converteixi en el símbol de l’equipament municipal. Per això, ha convocat un concurs adreçat a tots els públics que consisteix a crear aquest personatge representatiu mitjançant qualsevol disciplina artística o tècnica, des de la fotografia o la infografia fins al collage o l’aquarel•la, entre d’altres. Els treballs, que hauran de ser en format DIN-A4, es poden lliurar al mateix edifici de la Biblioteca (c. Eduard Toldrà, s/n) abans del 15 d’abril a les 20.30 hores.

Totes les obres que participin al concurs seran propietat de l’Ajuntament de Sant Quirze per tal que la Biblioteca en pugui fer la difusió que cregui convenient. Un cop rebudes totes les propostes, un jurat format per l’equip de treball de l’equipament cultural i per quirzetencs i quirzetenques vinculats a l’art escollirà el treball guanyador, l’autor del qual rebrà un lot de llibres amb valor de 300 euros, malgrat que els organitzadors es reserven el dret a declarar desert el concurs. Pel que fa a les obres que no siguin premiades, el jurat seleccionarà una mostra dels millors treballs per tal d’exposar-los a la Biblioteca.

Per conèixer en profunditat les bases del concurs de Creació de la Mascota de la Biblioteca de Sant Quirze, podeu consultar el document relacionat d’aquesta pàgina.