Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La cultura anglesa arriba a la Biblioteca de Sant Quirze

L’equipament cultural organitza, entre els dies 22 i 26 de març, una setmana temàtica que, amb el títol d’English Week, s’aproximarà a les illes britàniques a través de tallers per a nens i un tast de tes


La cultura anglesa arriba a la Biblioteca de Sant Quirze

La Biblioteca de Sant Quirze acollirà, entre els dies 22 i 26 de març, una setmana temàtica orientada a un públic familiar que girarà entorn a la llengua i la cultura angleses. Les activitats de l’English Week proposaran als més petits de la família un apropament a les illes britàniques a través de diferents propostes, com un taller infantil per a nens i nenes de més de set anys amb el títol ‘Science of colours’ que tindrà lloc el pròxim dimarts 22 a les 18 hores. La programació d’aquesta setmana també ha tingut en compte els contes en anglès i, per això, la contista Sophie Heydel presentarà la història ‘The wolf and the seven kids’ divendres 25 a l’hora del te. A més, els infants de 0 a 3 anys podran gaudir, dissabte a partir de les 12 hores, de l’espectacle ‘Festival of colours’, a càrrec del Grup Àgora.    

Per la seva banda, el públic adult podrà descobrir la varietat de sabors i aromes dels tes anglesos en un tast dirigit per Marta Cots, de la cadena de botigues Tea Shop. Aquesta activitat tindrà lloc dimecres 23 de març a les 18.30 hores.

Si voleu inscriure-us a alguna de les activitats o rebre més informació, podeu posar-vos en contacte amb la Biblioteca de forma presencial o a través del telèfon 93 721 95 47. També podeu consultar el document relacionat d’aquesta pàgina.