Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 700 participants inscrits a la prova de l'Open Natura que Sant Quirze acull aquest diumenge

Aquest proper diumenge, 11 d'abril, Sant Quirze acull la segona prova del calendari 2010 del circuit de l´Open Natura. Fins al moment s'han inscrit un total de 700 persones que continuaran la pedalada popular que es va iniciar al Vendrell el passat 7 de març.


Més de 700 participants inscrits a la prova de l'Open Natura que Sant Quirze acull aquest diumenge

Aquesta activitat està organitzada per la Penya Mussolenca, el club Open Natura i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i s'emmarca en el circuït de 8 etapes que organitza Open Natura per tot Catalunya.
Segons la organització, l'Open Natura té com a objectiu fer que la gent aficionada a la BTT s'ho passi bé mitjançant aquest circuït de pedalades populars per tota la geografia catalana. Sant Quirze és la segona etapa i tindrà el punt de partida  al Parc de Can Feliu, un lloc perfecte per a passar un matí de Btt espectacular.

Com a totes les proves de l'Open Natura els ciclistes podran triar entre tres recorreguts. El primer i el més matiner, a les 9:30h, pels més menuts. Un circuit de 2km pels voltants del Parc on els seus acompanyants podran gaudir veient les primeres passes del petitons dins el món del btt.
A les 10:00h, com sempre, es donarà el tret de sortida dels altres dos recorreguts que han dissenyat els membres de la Penya Mussolenca.
Un d'ells, de 16km i l'altre de 35km, per la Serra de Galliners. Els participants tindran l'oportunitat de descobrir uns paratges de boscos i senderons desconeguts per a molts del habitants de les rodalies.
El circuït passa pel Turó de Can Camps, per Penjallops i Can Ferran. Després de pujar i baixar la pedalada tornarà al Parc de Can Feliu on els participants podran gaudir d'un bon àpat.
L'organització oferirà servei de dutxes, de rentat de bicicletes i de taller mecànic.
La prova està limitada a 800 participants per mantenir la qualitat de la mateixa.

Més informació:
www.opennatura.com