Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Última jornada de càsting per participar a la pel•lícula de Sant Quirze

Els preparatius del curtmetratge que es rodarà diumenge 27 de març es troben en la fase final i els organitzadors busquen completar el ventall d’actors amb persones d’entre 18 i 40 anys


Última jornada de càsting per participar a la pel•lícula de Sant Quirze

Prop de 100 quirzetencs i quirzetenques ja han passat davant de les càmeres per posar-se a prova en els càstings organitzats a Sant Quirze per tal de participar en un curtmetratge ple d’històries curtes que serviran per presentar el municipi a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. L’elenc d’actors de la pel•lícula es completarà aquest dissabte, d’11 a 14 hores, al número 14 del carrer Lluís Companys, prop del Parc de les Morisques. Els organitzadors del curtmetratge esperen que hi participin almenys 50 persones més d’entre 18 i 40 anys. A més, la convocatòria d’aquest dissabte servirà perquè la quinzena de veïns i veïnes que ja han estat escollits com a personatges protagonistes puguin assajar el seu paper abans del dia 27 de març en què tindrà lloc el rodatge. A més de gaudir d’un primer contacte amb el món del cinema, els i les participants tindran el dinar cobert durant el dia de la gravació i podran endur-se a casa el jersei que faran servir durant la seva interpretació. 

La pel•lícula de Sant Quirze s’emmarca en la campanya Sí Volem, sí podem, sí civisme impulsada per l’Ajuntament, i consistirà en un seguit d’històries d’un total de 3 minuts de durada en la qual actuaran col•lectivament tots els ciutadans que hi participin. Per fer-ho possible, un coreògraf dirigirà els actors al més pur estil dels lipdubs, que són produccions audiovisuals consistents en un pla seqüència (és a dir, sense interrupcions) en què la gent canta en playback una cançó de moda en un to desenfadat.

El procés de preproducció del curtmetratge es troba ja en la seva fase final, de manera que ja s’han concretat les localitzacions i s’han llogat grues per poder gravar plans picats i zenitals. De la mateixa manera, la banda sonora de la pel•lícula, composada per professors de l’Escola Municipal de Música, ja es troba en fase de gravació. Les llums s’encenen i les càmeres es posen en marxa perquè Sant Quirze entri en acció.