Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’Ateneu del Món convoca la segona edició del concurs Contes Solidaris

El termini per presentar els treballs finalitzarà el 30 d’abril i l’acte de lliurament dels premis coincidirà amb la Festa de Comerç Just del 29 de maig


L’Ateneu del Món convoca la segona edició del concurs Contes Solidaris

L’ONG quirzetenca Ateneu del Món convoca aquesta primavera la segona edició dels Contes Solidaris, un concurs que va néixer l’any passat per promoure la creació literària al voltant dels valors altruistes. Els ciutadans de Sant Quirze o persones vinculades al municipi que hi vulguin participar hauran de presentar els seus relats d’un màxim de dos fulls a la Biblioteca Municipal de Sant Quirze, des d’ara i fins al 30 d’abril.

Un cop finalitzat el termini, un jurat format per representants de l’Ateneu del Món, la Biblioteca i l’Ajuntament, així com una professora de literatura i un autor del poble escollirà les obres premiades. El lliurament dels premis tindrà lloc a la Festa del Comerç Just i Solidària que se celebrarà al Parc de les Morisques el diumenge 29 de maig. En total, entraran a concursar tres categories diferents (de 10 a 12 anys, de 13 a 16 anys i adults) i, per a cadascuna d’elles, el premi consistirà en un val de 90 euros que es podrà gastar en llibres o material d’escriptori a la Papereria DIN A4. A més, les històries premiades es difondran a la pàgina web de l’Ateneu del Món i s’emetran a Ràdio Sant Quirze a través del programa ‘Som solidaris’.

Els guanyadors de l’any passat en la primera edició del concurs van ser, a la categoria de 10 a 12 anys, Marta Guillamon, amb el conte ‘Una història de Sant Jordi sense Sant Jordi’, i Pau Quiles, que va presentar ‘Els germans Borinot’. Pel que fa a la segona categoria, Cristina Domínguez es va endur el premi amb la narració ‘Gràcies, moltes gràcies’. Finalment, a la categoria d’adults, Núria Masip va ser premiada amb el relat curt ‘I, de sobte’.

Si voleu conèixer en profunditat les bases de la segona edició del concurs, podeu consultar el document relacionat d’aquesta pàgina.