Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Vaixells, avions, diorames, motos i trens a la Patronal

La mostra està organitzada pel Club de Modelistes Navals del Vallès i aplega veritables joies a escala


Vaixells, avions, diorames, motos i trens a la Patronal

 Prop d'un centenar de persones es va aplegar ahir al vespres a la sala Nova de la Patronal amb motiu de la inauguració de l'exposició "els petits gegants del mar i de l'aire".

Aquesta mostra, organitzada pel Club de Modelistes Navals del Vallès amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès aplega diferents reproduccions a escala de vaixells i avions de l'entitat.
El Club de Modelistes Navals té com a principal objectiu fomentar l'art del modelisme entre la població. Els seus socis dediquen força temps a aquest tipus d´art que reprodueix a escala  vaixells i avions encara que hi tenen cabuda d'altres treballs manuals amb models estàtics com ara diorames, cotxes, motos, trens, entre d'altres.
Amb aquesta mostra, el Club apropa a la ciutadania de Sant Quirze les seves obres amb la il•lusió d’encoratjar a tothom sense límit d’edat a animar-se i iniciar-se en aquest art manual. 
En l’acte d’inauguració, obert a tothom, es farà homenatge per part de l’entitat al gran Quirzetenc  i modelista de trens Josep Brossa i Mas,  company i amic dels membres del Club.
La mostra restarà oberta al públic fins al 31 de març en el següent horari: laborables de 18 a 20.30 hores Dissabte i diumenge d’11 a 14 hores.