Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’Ajuntament de Sant Quirze emprendrà millores de la mobilitat al barri de Can Casablanques

L’actuació consistirà a establir la limitació de velocitat a 30 quilòmetres per hora i a convertir diversos carrers en vies unidireccionals


L’Ajuntament de Sant Quirze emprendrà millores de la mobilitat al barri de Can Casablanques

L’Ajuntament de Sant Quirze inicia aquests dies el procés per millorar la mobilitat a la zona de Can Casablanques, ja que alguns dels seus carrers passaran a tenir únicament un sol sentit de circulació i, a més, s’hi implantarà la zona de limitació de velocitat a 30 quilòmetres per hora. Els canvis més significatius tindran lloc a vies com les de Vallespir, Maestrat i Rosselló, així com a un tram del carrer Pla de l’Estany, que si fins ara eren vies de doble sentit de circulació, passaran a ser unidireccionals. L’objectiu de la mesura és millorar la seguretat i la mobilitat en una àrea del municipi de caire residencial. A més, el fet de convertir els carrers en vies d’un sol sentit de circulació permetrà habilitar espais d’estacionament per tal que els cotxes aparcats no ocupin les voreres i el pas dels vianants sigui més còmode.

Durant aquesta setmana, la policia local està duent a terme una tasca de difusió de l’actuació prevista. De fet, ja es va celebrar una reunió amb els veïns de la zona i s’han dissenyat uns tríptics que es repartiran a les bústies dels carrers afectats perquè els ciutadans puguin conèixer l’actuació i, al mateix temps, perquè puguin donar a conèixer les seves propostes a través del correu electrònic policialocal@santquirzevalles.cat. Un cop feta la difusió i estudiades les aportacions veïnals, començaran les tasques d’adequació i la modificació corresponent de la senyalització horitzontal i vertical.