Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Es posposa per a la setmana que ve la gravació del curtmetratge de Sant Quirze

El rodatge tindrà lloc el pròxim diumenge 3 d’abril per raons meteorològiques


Es posposa per a la setmana que ve la gravació del curtmetratge de Sant Quirze

El rodatge de la pel•lícula sobre Sant Quirze s’endarrereix una setmana per raons climatològiques i, en comptes de tenir lloc el pròxim dia 27 de març, es produirà el diumenge 3 d’abril. Les previsions per a aquest diumenge del Servei Meteorològic de Catalunya assenyalen una probabilitat mitjana de precipitacions a Sant Quirze, i per això el curtmetratge es filmarà el següent diumenge.

Per tot això, les restriccions de trànsit amb motiu del rodatge tindran lloc diumenge dia 3 d’abril. Serà als següents carrers: Av. dels Països Catalans, c. de Torrent d’en Llorer, rbla. de Lluís Companys, c. de Montserrat Roig, c. d’Urgell, c. d’Horta, c. de Maestrat, c. de Barcelona, c. Moreneta, c. Montserrat, c. St. Jaume, av. de Pau Casals, c. Nou. Per a qualsevol dubte o incidència, us podeu posar en contacte amb la Policia Local: policia@santquirzevalles.cat .
 

Amb el vídeo que finalment es gravarà el dia 3 d’abril, el municipi de Sant Quirze té com a objectiu presentar-se d’una forma divertida, dinàmica, original i cívica, ja que la producció s’emmarca dins la campanya Sí volem. Sí podem. Sí civisme. La pel•lícula tindrà una empremta clarament quirzetenca, ja que no només apareixeran carrers i places del municipi, sinó que, a més, els actors i les actrius, tant els protagonistes com els figurants, han estat seleccionats en un procés de càsting que s’ha dut a terme durant les últimes setmanes. Finalment, la música que marcarà el ritme de la pel•lícula ha estat composada per professors de l’Escola Municipal de Música de Can Barra.