Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Multitudinària rebuda de la televisió de Sant Quirze SQTV

El celler de la Masia de Can Barra s’omple de gom a gom per donar la benvinguda aquesta nova eina comunicativa del municipi que vol donar el protagonisme als ciutadans i ciutadanes mitjançant la cobertura dels actes i les iniciatives que es duen a terme al poble


Multitudinària rebuda de la televisió de Sant Quirze SQTV

El celler de la Masia de Can Barra es va omplir ahir de gom a gom per donar la benvinguda a SQTV, la televisió de Sant Quirze del Vallès que pretén donar el protagonisme als ciutadans i les ciutadanes mitjançant la cobertura dels actes i les iniciatives que es duen a terme al poble. Representants de l’Ajuntament, de les entitats municipals i de la ciutadania es van reunir per descobrir en primícia alguns dels primers vídeos que es podran veure a partir d’ara a través d’aquesta eina comunicativa que funciona a través d’internet mitjançant un ordinador o un telèfon Iphone, Android o Blackberry. Així doncs, els espectadors van veure un capítol de la sèrie local CSI Sant Quirze, una paròdia de la sèrie nord-americana, així com un reportatge on diversos representants del teixit associatiu del municipi compartien el que significava per a ells el poble. Per accedir a aquests continguts i a molts d’altres, es podran fer servir les adreces http://tv.santquirzevalles.cat  o m.santquirzevalles.cat en el cas dels smartphones amb connexió a internet. 

Els representants del govern local van qualificar la posada en marxa de la televisió com un “gran dia” per a Sant Quirze. En aquest sentit, Antoni Rebolleda, primer tinent d’alcalde, va destacar que transmetre a la ciutadania els fets noticiables a través de la televisió és una forma més de fer poble. “Benvingut sigui aquest element que ha de fer que tots plegats puguem participar més, estar millor informats i, en definitiva, fer més poble”, va afirmar. Per la seva banda, l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, va situat el projecte de SQTV en el compromís del consistori local per modernitzar la comunicació del municipi, aposta que, segons va recordar, queda palesa en la revista ‘Informem’. “Vam creure que la televisió era una eina molt important perquè si fins ara portàvem l’’Informem’ a les cases, a partir d’avui podem portar la televisió a la butxaca”, va dir l’alcaldessa.     

‘SQTV’ estarà composada per diversos canals: Actualitat, que se centrarà en els actes institucionals i referents a la política; Societat, canal dedicat a les activitats realitzades per les entitats socials i culturals de Sant Quirze; Cultura, que abordarà els actes de gran participació ciutadana com la Festa Major, la Passada de Sant Antoni o la Cavalcada de Reis; Esports, dedicat als actes duts a terme per les entitats esportives com són les presentacions de temporada; Serveis, canal adreçat a promocionar els comerços del municipi i els diferents serveis que ofereix l’Ajuntament de Sant Quirze a la ciutadania; i El teu canal, en què els usuaris i usuàries del nou mitjà de comunicació es podran confeccionar el seu propi canal amb els vídeos que més els interessin.

A més a més, els vídeos de ‘SQTV’ es podran compartir mitjançant correu electrònic i les diferents xarxes socials com el Facebook o el Twitter. Aquest web també permet activar un RSS, de tal manera que apareixeran els titulars de les notícies més actuals del municipi. D’aquesta manera, quan l’usuari o usuària estigui gaudint de la televisió, podrà consultar aquella notícia que l’interessi.