Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Podi quirzetenc a la segona fase d’interclubs de patinatge artístic

Les tres guanyadores del Club Patinatge Sant Quirze del Vallès es classifiquen per a la competició intercomarcal que tindrà lloc a mitjans d’abril


Podi quirzetenc a la segona fase d’interclubs de patinatge artístic

Aida Visús, Laia López i Claudia Navarro, totes elles del Club de Patinatge Sant Quirze del Vallès, van pujar ahir al podi de la segona fase d’interclubs de patinatge artístic a la categoria d’iniciació C. Tot va anar sobre rodes al Poliesportiu de Vilafranca per a les tres patinadores representants del club de Sant Quirze, que participa per primer any a la Federació Catalana de Patinatge. Gràcies als resultats obtinguts ahir, les tres guanyadores han quedat classificades per a la competició intercomarcal de clubs que es disputarà a mitjans del mes d’abril.

En total, set nenes del Club de Patinatge Sant Quirze del Vallès van participar a la competició, en la qual calia preparar una coreografia de dos minuts i incloure-hi uns integratius estipulats per la Federació Catalana de Patinatge, tals com la patada a la lluna o la cabriola amb dos peus amb un mínim de tres voltes, entre d’altres.

El pròxim repte del Club Patinatge Sant Quirze del Vallès serà en una competició escolar, ja que Sabadell acollirà la final comarcal el pròxim dissabte 9 d’abril.