Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Es posa en marxa el nou web d’educació de Sant Quirze

El portal, que va ser presentat ahir, vol convertir-se en un punt de trobada per als diferents centres d’ensenyament del municipi


Es posa en marxa el nou web d’educació de Sant Quirze

El sistema educatiu de Sant Quirze compta des d’ahir amb un portal d’internet específic. La pàgina web d’educació es va presentar al celler de la Masia de Can Barra davant de diversos representants de la comunitat educativa. Amb un disseny alegre i colorit, el nou espai web té com a objectiu convertir-se en un punt de referència perquè els ciutadans i les ciutadanes es mantinguin informats de tot allò que envolta els centres d’ensenyament del municipi i puguin rebre des de dades pràctiques sobre el procés de matriculació o el calendari escolar, fins a fotografies, vídeos i notícies relacionats amb el món de l’educació.

A la pàgina web d’educació hi tenen presència els diferents centres d’ensenyament del municipi, tant l’Escola Bressol Municipal El Patufet com les sis escoles d’educació primària (Purificació Salas Xandri, El Turonet, Pilarín Bayés, Onze de Setembre, Taula Rodona i Lola Anglada), l’Institut de Sant Quirze, l’Escola de Música de Can Barra i el Centre Municipal de Formació d’Adults l’Olivera. De les diferents activitats que facin els diferents centres d’ensenyament se’n farà ressò la nova pàgina web en formats diversos, ja sigui a través de l’agenda d’actes o de notícies fins a informació gràfica en forma de vídeos o fotografies.      

A través de www.santquirzevalles.cat/educacio, els ciutadans i les ciutadanes també podran apropar-se a altres elements relacionats amb l’ensenyament, com per exemple les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes, l’organisme del Consell Escolar Municipal o al Projecte Educatiu de Ciutat de Sant Quirze.