Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

72 persones són admeses al curs 2011/2012 de l’Escola Municipal de Música de Can Barra

El centre educatiu ha fet pública la llista provisional de persones inscrites per tal que els interessats puguin realitzar al•legacions des d’ara i fins al 5 d’abril


72 persones són admeses al curs 2011/2012 de l’Escola Municipal de Música de Can Barra

L’Escola Municipal de Música de Can Barra va fer pública ahir la llista provisional d’alumnes preinscrits als cursos del pròxim curs 2011/2012. En total, són 72 les persones que podran realitzar classes de sensibilització musical, d’iniciació o d’ensenyament bàsic o que aprendran a tocar instruments com l’acordió, la flauta travessera, les guitarres clàssica o elèctrica, el piano o el violí. Segons Carme Vergel, directora del centre educatiu, “la participació ha estat igual o més alta que al curs passat”. Des d’ara i fins al dia 5 d’abril, estarà obert un període d’al•legacions per a les sol•licituds que han quedat excloses en els cursos d’iniciació, de guitarra clàssica i elèctrica i de piano per falta de places.

Un cop es faci públic el llistat definitiu el dia 13 d’abril, l’Escola Municipal de Música de Can Barra es posarà en contacte amb les famílies que tenen alumnes inscrits per tal de formalitzar la matrícula de cara al curs vinent. El període per realitzar la matriculació al mateix centre d’ensenyament serà del 14 al 24 de maig.

El llistat provisional d’admesos es pot consultar en el document relacionat d’aquesta pàgina o a través del web de l’Escola Municipal de Música de Can Barra.