Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

La ciutadania de Sant Quirze participa en un projecte pilot de l’empresa Vodafone per avaluar una nova modalitat d’accés a Internet a la llar, la banda ampla mòbil

El consistori informa que els veïns i veïnes interessats en participar-hi, poden trucar al telèfon 900 504 962 per apuntar-s’hi.


La ciutadania de Sant Quirze participa en un projecte pilot de l’empresa Vodafone per avaluar una nova modalitat d’accés a Internet a la llar, la banda ampla mòbil

Vodafone Espanya està realitzant a Sant Quirze del Vallès un estudi per avaluar una nova modalitat d’accés a Internet a la llar, la banda ampla mòbil. Aquest projecte pilot, pioner a l’estat espanyol, el van materialitzar el passat 16 de febrer l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, el Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Bosch, i el director d’Estratègia de Vodafone, Javier Jaquotot, i es va presentar en roda de premsa el passat 17 de febrer durant el “Mobile World Congress” de Barcelona.

L’objectiu de la prova pilot és comprovar el grau de satisfacció dels clients amb banda ampla mòbil a les poblacions on els operadors alternatius no compten amb una oferta de banda ampla fixa d'accés directe.
Dins d'aquest marc de col·laboració, es va decidir endegar aquest projecte pilot a Sant Quirze del Vallès per la grandària de la ciutat, les seves característiques demogràfiques i el seu elevat dinamisme.

El llançament d’aquest projecte pilot, actualment, requereix la recopilació de dades sobre el funcionament i la utilització del servei en condicions reals per verificar l’acceptació per part dels usuaris i usuàries i identificar possibles millores i ajustaments que es podrien realitzar.

En acceptar participar en aquest estudi, el veí o veïna de Sant Quirze col·laborarà amb aquesta iniciativa proporcionant una contribució molt valuosa per al llançament d’aquesta nova modalitat de servei i, per això, podrà gaudir de l‘accés a Internet dins i fora de la seva llar i de les trucades a telèfons fixes nacionals dins la seva llar amb unes condicions avantatjoses.

El Grup GfK, líder en investigació de mercat, ha estat designat per Vodafone Espanya per a portar a terme la selecció dels i les participants en aquest projecte pilot i la realització d’entrevistes abans i durant el període de prova.

L’Ajuntament de Sant Quirze ha rebut nombroses trucades de persones interessades en col·laborar en aquest innovador projecte pilot. El consistori informa que els veïns i veïnes interessats en participar-hi, poden trucar al telèfon 900 504 962 per apuntar-s’hi. La companyia telefònica informa que, al llarg de la trucada, les persones interessades hauran d’esmentar que es tracta del projecte “Piloto Vodafone”.