Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’ensenyament a Sant Quirze protagonitzarà la Setmana de l’Educació a partir del pròxim dilluns

Visites culturals, jornades de portes obertes, xerrades i espectacles per als més petits seran algunes de les activitats a les quals es podrà participar


L’ensenyament a Sant Quirze protagonitzarà la Setmana de l’Educació a partir del pròxim dilluns

Una trobada de la comunitat educativa on hi estan convocats membres de l’equip docent i representants de les AMPA de tots els centres d’ensenyament del municipi donarà el tret de sortida, el pròxim dimarts 5 d’abril a les 18 hores a la sala nova de la Patronal, a la Setmana de l’Educació que celebra Sant Quirze. L’acte servirà per reconèixer la tasca dels professors i les professores que es jubilen durant aquest curs 2010-2011.  

Més enllà d’aquesta trobada central, durant els dies següents les diferents escoltes del municipi organitzaran activitats dirigides tants als i les alumnes com als ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze. L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera, per exemple, proposarà al llarg de tota la setmana un itinerari cultural que començarà a la Sagrada Família, continuarà pels carrers estrets del barri gòtic de Barcelona, s’entretindrà al Museu de la ciència i degustarà els plats del tast culinari que tindrà lloc al vestíbul del centre de recursos de la Dona.     

Un dels dies més actius de la setmana serà el divendres 8 d’abril, moment en el qual Sant Quirze es convertirà en un escenari de contes, titelles i llegendes per fer passar una estona màgica els nens i les nenes. Entre les 9 i les 11 hores, tant l’Escola Bressol El Patufet com el centre Lola Anglada, el centre cívic de la Masia de Can Feliu i l’amfiteatre del Parc de les Morisques acolliran espectacles adreçats al públic deducació infantil i primària. A més, el mateix dia a les 19 hores, l’institut de Sant Quirze albergarà una xerrada informativa adreçada als pares perquè sàpiguen gestionar els canvis psicològics que viuen els seus fills i filles adolescents. La conferència estarà conduïda per dues expertes professionals del centre Panakos.

L’endemà dissabte, la setmana conclourà amb una jornada de portes obertes a El Patufet perquè els pares i les mares interessats puguin conèixer de prop les instal•lacions abans que comenci el període de preinscripcions que tindrà lloc del 2 al 13 de maig.  

Les activitats continuaran durant la setmana de l’11 al 17 d’abril amb jornades culturals i jocs florals de les diferents escoles, una exposició al Centre Cívic Torre Julià sobre els treballs que han fet els i les alumnes de l’escola Pilarín Bayés a partir d’obres de Tom Carr i una programació de tallers sonors a l’Escola de Música de Can Barra. A més, la popular cuinera Carme Ruscalleda, que compta amb 5 estrelles Michelin i dirigeix el restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, pronunciarà la xerrada ‘Amb el Menjar s’hi pot jugar’ el pròxim dijous 14 d’abril a les 18 hores a l’escola Taula Rodona.