Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès roda una flash-move als seus carrers

La ciutadania de Sant Quirze s’uneix aquest diumenge 3 d’abril per rodar un vídeo que potencia el civisme i, al mateix temps, pretén donar a conèixer el municipi. Tots els participants són voluntaris amateurs que durant un dia es converteixen en actors i actrius sota la direcció de la productora Perla28


L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès roda una flash-move als seus carrers

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès rodarà aquest diumenge 3 d’abril una flash-movie als carrers del seu municipi. Tot el curtmetratge segueix un guió elaborat que pretén mostrar els llocs d’interès de Sant Quirze, alhora que vol conscienciar de la importància del civisme per a una bona convivència.

El fet diferenciador del film és que tota la ciutadania en pot formar part, i per això, l’Ajuntament ha demanat la col·laboració de tots aquells que hi volen participar. Desprès d’alguns càstings i assaigs, unes 150 persones participaran de forma activa i seran actors i actrius per un dia. La flash-movie reuneix a menors d’entre 8 i 18 anys amb joves, adults i gent gran. Tots ells han decidit de forma voluntària participar en aquesta acció única de la mà de la productora Perla28, que coordina i dirigeix la producció del film.

La música seleccionada per a la flash-movie és una composició original dels professors de l’Escola de Música de Sant Quirze, que durant mesos han estat practicant fins gravar la peça final. Es tracta d’una composició pensada exclusivament per a aquest film i amb un ritme àgil i dinàmic. Degut a aquesta iniciativa promoguda per l’Ajuntament, el diumenge 3 d’abril alguns carrers de Sant Quirze es tallaran i seran l’escenari d’un curtmetratge, amb actors i actrius amateurs, càmeres i especialistes. 

El film s'engloba dins la campanya 'Sí Volem, Sí podem, Sí civisme' que l’Ajuntament de Sant Quirze va engegar fa uns mesos i que s’allunya d'un to sancionador en pro d’un to conciliador i positiu.  La missió d’aquesta campanya és conscienciar als ciutadans que el civisme és cosa de tots i en pro d’un bé comú. Per això, s’han dut a terme accions a les escoles del municipi, amb la col·laboració de la Policia Local, accions amb els joves per promoure l’art urbà de forma conciliadora i sense embrutar parets, i accions amb tota la ciutadania per millorar la convivència i respectar els espais públics.