Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Comença una nova edició del programa voluntariat per la llengua

L'activitat està oberta a tothom que hi vulgui col·laborar


Comença una nova edició del programa voluntariat per la llengua

 La Masia Can Feliu de Sant Quirze del Vallès acollirà el proper dijous 7 d’abril a les 6 de la tarda la nova edició del Voluntariat per la llengua de Sant Quirze del Vallès.

L’acte servirà perquè les noves parelles lingüístiques coneguin el funcionament del programa i per informar de les activitats que el Servei de Català organitza aquesta temporada per als voluntaris i aprenents.
Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.
A continuació hi haurà una lectura de poemes en motiu del 50è aniversari de la mort de Josep M. de Sagarra a càrrec del poeta Òscar Rocabert.
Si esteu interessats a participar al Voluntariat per la llengua, com a voluntari o aprenent, només us heu d’adreçar al Servei de Català de St. Quirze del Vallès (c/ Eduard Toldrà, s/n).