Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'escultor local Jaume Cases serà el Premi Mussol 2011

El ple va aprovar ahir la proposta per unanimitat


L'escultor local Jaume Cases serà el Premi Mussol 2011

El Ple municipal ordinari del mes de març va aprovar ahir per unanimitat que l'artista quirzetenc Jaume Cases sigui la persona escollida per rebre el Premi Mussol 2011.

Aquest premi és un reconeixement públic a les persones o col•lectius que han treballat per impulsar la identitat del municipi.  Les candidatures les podia presentar qualsevol veí o veïna que comptés amb les signatures d'almenys 100 residents del municipi que siguin majors de 16 anys.
Cases és un artista polifacètic que ha pogut treballar diferents disciplines tot i que on ha destacat de manera més important és en el món de l'escultura i de les reproduccions amb diferents materials com ara les resines. 
Un dels treballs que l'ha fet sentir més satisfet és la participació en les escultures de la Sagrada Família, on mitjançant la tècnica de talla directa, ha esculpit les joies que avui adornen el singular temple.
A Sant Quirze podem gaudir de dues de les seves escultures urbanes: la dona prehistòrica, situada al parc de les Morisques i l'escultura de Rafel Casanova, a la plaça 14 d'abril.