Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

L’Ajuntament de Sant Quirze intensifica els contactes amb la Generalitat per tal de dur a terme el soterrament de les línies d’alta tensió del municipi

L'alcaldessa, Montserrat Mundi, i el primer tinent d'Alcaldia, Antoni Rebolleda, es reuneixen amb la Delegada Territorial de la Generalitat de Catalunya, Carme Sanmiguel.


L’Ajuntament de Sant Quirze intensifica els contactes amb la Generalitat per tal de dur a terme el soterrament de les línies d’alta tensió del municipi

Avui dimecres 14 d’abril, Sant Quirze del Vallès ha rebut la visita de la Delegada Territorial de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Carme Sanmiguel, qui ha estat rebuda per l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, i pel primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda. L’objectiu de la visita era conèixer en primera persona les característiques, projectes, necessitats i problemàtiques del municipi per tal que les dues administracions treballin conjuntament en aspectes clau per Sant Quirze.

En el marc d’aquesta trobada oficial, Mundi i Rebolleda han acompanyat a la Delegada Territorial a realitzar una visita a les modernes instal·lacions de l’Escola Bressol Municipal “El Patufet” per tal de mostrar-li un exemple del model educatiu de Sant Quirze del Vallès.

En segon lloc, Mundi i Rebolleda han volgut que Sanmiguel conegui un dels projectes clau de Sant Quirze del Vallès, el soterrament de les línies d’alta tensió. Els tres s’han desplaçat pels carrers del centre del municipi on es troben ubicades aquestes línies per tal que observés en primera persona aquesta històrica problemàtica que pateix la ciutadania de Sant Quirze del Vallès i que volen solucionar amb urgència.

Segons li han expressat, l’Ajuntament de Sant Quirze està en contacte permanent amb la Direcció General de l’Energia i amb l’empresa FECSA-Endesa per tal de dur a terme aquest ambiciós projecte. Sanmiguel ha pres consciència d’aquesta problemàtica i espera poder ajudar al consistori a que aquest projecte sigui una realitat.