Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La pel•lícula de Sant Quirze ja es troba en la seva fase final

El director del curtmetratge, Rober Ors, es mostra molt satisfet amb el resultat


La pel•lícula de Sant Quirze ja es troba en la seva fase final

Quan ja fa tres dies del rodatge del curtmetratge ‘Tots podem’ que va tenir lloc diumenge a Sant Quirze, la pel•lícula es troba actualment en el procés de postproducció i podria veure la llum d’aquí a una setmana i mitja, aproximadament, un cop s’hagi aconseguit l’estandardització del color de la imatge. “El resultat és molt bo”, assegura Rober Ors, el director del curtmetratge, que forma part de la productora Perla28. “La idea del poble unit queda clarament reflectida”, afirma.

La flash movie, que s’emmarca en la campanya de civisme de l’Ajuntament, tindrà una durada de poc més de dos minuts, i presenta, per una banda, diferents accions incíviques i, per l’altra, una onada de gent vestida de verd que avança unida per millorar el poble. La unió arriba al seu punt àlgid quan, al final del curt, la gent forma a la plaça d’Ansem Clavé les lletres SQV. Tot plegat busca un resultat el més dinàmic possible. “Hem preferit fer una cosa més curta, més contundent i més intensa abans que no dilatar-la en el parany de voler posar totes les imatges boniques”, explica Ors.  

Més enllà del resultat de la pel•lícula, el realitzador celebra la forma en què es va desenvolupar la gravació i agraeix especialment la participació i la paciència dels quirzetencs que hi van participar durant tot un dia de feina. En aquest sentit, Ors envia una salutació especial cap a dues persones que van patir una caiguda durant el rodatge.