Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola Bressol Municipal celebra demà la jornada de portes obertes

L'activitat està emmarcada en el programa de la Setmana de l'Educació


L'Escola Bressol Municipal celebra demà la jornada de portes obertes

 Les famílies que estiguin interessades a inscriure el seu fill o filla al curs vinent a l'Escola Bressol Municipal El Patufet tenen demà l'oportunitat de participar en la jornada de portes obertes que celebra aquest centre d'educació infantil.
L'Escola, situada a la ronda Santa Julita número 67, disposa de 9 aules, 2 de P-0, 3 de P-1 i 4 de P-2, totes amb espais propis per a la higiene dels infants. A més, disposa d’un ampli vestíbul i una sala gran, ambdós per a usos polivalents (psicomotricitat, dormitori, activitats amb famílies...), espais de despatx, pati exterior i cuina pròpia, entre d’altres. 
Els pares i mares interessats podran visitar les instal·lacions demà de les 9 del matí fins a la una del migdia.
Per poder optar a una plaça per l'any vinent, les famílies hauran de presentar les sol·licituds de preinscripció del 2 al 13 de maig. Les llistes baremades de les sol·licituds es publicaran el dia 20 de maig i es podran fer reclamacions sobre aquestes els dies 23,24 i 25 de maig. Finalment, en el cas que les sol·licituds superin l'oferta de places, es farà un sorteig al vestíbul de l'Escola a les 10 del matí.
Si voleu veure més detalls del procés de preinscripció, els criteris generals de baremació i els d'admissió d'alumnes, podeu consultar el document adjunt.
Des de finals de març, l'Escola Bressol disposa ja de web pròpia. Podeu accedir-hi a través del següent enllaç: Escola Bressol Municipal El Patufet.