Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Prop de 70 persones assaboreixen els plats elaborats pels alumnes de l’Escola d’Adults amb el raïm com a ingredient protagonista

Les receptes del tast podran descobrir-se a la revista que el centre educatiu publicarà per Sant Jordi


Prop de 70 persones assaboreixen els plats elaborats pels alumnes de l’Escola d’Adults amb el raïm com a ingredient protagonista

Prop de 70 alumnes de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera van compartir ahir, al Centre de Recursos per a Dones, un tast gastronòmic amb una col•lecció de 20 plats aproximadament cuinats pels estudiants d’informàtica, anglès i instrumental que tenien el raïm com a ingredient protagonista, en un clar homenatge a la tradició vinícola de Sant Quirze. Raïm amb tomàquet i formatge de cabra de primer; conill, bacallà o pollastre amb raïm de segon, i pastís o iogurt amb el mateix fruit van donar una bona mostra de la varietat de plats temàtics que poden realitzar-se. El tast, emmarcat en la Setmana de l’Educació que finalitza avui, constituïa un avançament de la quarantena de receptes que es podran descobrir a la revista que des de fa gairebé quinze anys publica l’escola d’adults amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Alguns dels plats escollits han nascut a partir de receptes noves i de l’experimentació, mentre que d’altres ja formaven part del ventall de receptes casolanes dels i les participants. 

A més de l’àmplia secció gastronòmica, la revista també compta amb la participació de l’alumnat més jove del centre educatiu, que aquest any ha capgirat un seguit de contes tradicionals per escriure’n una versió modernitzada. A més, els estudiants també han escrit articles personals sobre com els ha influït el pas per l’escola. El resultat d’aquesta feina es podrà veure pels volts del dia de Sant Jordi, el proper 23 d’abril.