Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El programa de voluntariat per la llengua engega una nova edició

Dotze parelles lingüístiques es trobaran una hora a la setmana per fomentar l'ús del català en el context de les relacions personals


El programa de voluntariat per la llengua engega una nova edició

El Servei de Català de Sant Quirze va presentar ahir al centre cívic de la Masia de Can Feliu una nova edició del programa de voluntariat per la llengua, que en aquesta ocasió tindrà dotze parelles de voluntaris i aprenents, algunes de les quals ja havien provat l’experiència anteriorment. L’acte va servir perquè alguns dels participants es coneguessin i, a més, es va lliurar als assistents una bossa amb llibres i informació sobre altres activitats que es realitzaran durant els propers mesos a banda de les trobades setmanals de cada parella.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en el context de les relacions personals. Per això, durant 10 setmanes, l’aprenent es reuneix una hora amb el seu voluntari per guanyar fluïdesa en l’ús de la llengua. Tot i que ja ha començat aquesta edició que finalitzarà al mes de juny, les persones que es vulguin incorporar a partir d’ara ho poden fer.           

Per donar la benvinguda a la nova edició del programa de voluntariat, Antoni Rebolleda, primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament, va agrair la voluntat tant dels qui volen ensenyar com dels que desitgen aprendre. “El programa de voluntariat és un punt molt important de relació, integració i aprenentatge del català”, va destacar.