Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

Comencen les obres de supressió de barreres a l’àmbit de la ronda d’Arraona

Altres punts del municipi ja han estat objecte de millores en l’accessibilitat


Comencen les obres de supressió de barreres a l’àmbit de la ronda d’Arraona

 L’Ajuntament ha iniciat avui els treballs de supressió de barreres arquitectòniques a l’àmbit de la ronda d’Arraona. Aquesta actuació té com a objectiu crear un itinerari accessible a la vorera de la ronda d’Arraona més propera al parc de les Morisques, en el tram que va des de l’av. del Camí del Mas i el carrer de Vallcorba. Les feines inclouen el reblert dels escossells per ampliar la vorera i reparar-la.

Cal remarcar que l’actuació que comença avui no tindrà afectacions al trànsit.
També es millorarà la seguretat en el pas de vianants de la ronda d’Arraona d’accés a l’àmbit del poliesportiu (c. de Priorat) des del carrer de Sabadell. El pas de vianants es pintarà de vermell i es col·locaran capta llums reflectants.
Les actuacions de supressió de barreres arquitectòniques també s’han dut a terme en altres punts, com al barri de Les Fonts, concentrades a la cruïlla del costat de Torre Julià. S’han fet dos passos de vianants accessibles entre els carrers de l’Estació i Santa Rosa, mitjançant l’execució de rampes i s’han pintat els passos de vianants executats.
També s’hi ha actuat a la plaça de Sant Quirze i Santa Julita i a l’accés dels jocs infantils, des del carrer de Sabadell. També s’ha creat un itinerari accessible en aquest tram, que va des de l’av. de Pau Casals fins al carrer de Barcelona. L’actuació està pendent dels darrers repassos i properament s’obrirà l’espai a la ciutadania.
Finalment, una altra de les actuacions pendent de repassos és la de l’itinerari accessible a l’av. del Camp, en el tram des del passeig de Can Barra al carrer de Castanyers, millorant l’accés a l’escola Onze de Setembre. S’han realitzat passos de vianants elevats als carrers: Xiprers, Pins, Roures, Alzines i Nogueres, per garantir l’accessibilitat i millorar la seguretat dels vianants.
Les obres de supressió de barreres arquitectòniques van començar el 20 de gener emmarcades en un projecte global a desenvolupar en dues fases. La pandèmia de la Covid-19 va provocar la seva aturada.
Recordem que l’actuació global afectaun total de 13 punts per un import total de 157.237,27 euros, a desenvolupar en dues fases.