Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El programa Voluntariat per la llengua comença amb 14 parelles aquesta primavera

Les noves parelles lingüístiques de “Voluntariat per la llengua” de Sant Quirze del Vallès s’han reunit aquesta setmana a la Masia de Can Feliu per donar el tret de sortida a la segona edició d’enguany d'aquest programa de foment de la llengua.


El programa Voluntariat per la llengua comença amb 14 parelles aquesta primavera

La trobada ha servit perquè les 14 parelles lingüístiques participants coneguin la dinàmica de funcionament d'aquesta iniciativa així com  les noves activitats que es duran a terme els propers mesos. Entre elles, cal destacar una sortida teatral per anar a veure Dotze homes sense pietat, participar a la gravació del programa televisiu El Gran Dictat i participar a la celebració de la Diada de Sant Jordi el proper 21 d’abril.
El “Voluntariat per la llengua” facilita a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, que el puguin practicar en un context real i distès. Persones que parlen habitualment català es troben una hora a la setmana durant 10 setmanes, aproximadament, amb d’altres que estan interessades a practicar-lo.
La trobada també va comptar amb l’experiència de dos participants en una anterior edició, que van resoldre els dubtes que tenien les persones que hi participaven per primera vegada.
El programa Voluntariat per la llengua està obert a la participació de les persones interessades, que poden posar-se en contacte amb el Servei de Català.