Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza una jornada de civisme amb mascotes

Nestlé Purina ha organitzat un taller infantil i una xerrada didàctica sobre l’educació i la cura d’animals de companyia


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza una jornada de civisme amb mascotes

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza el proper diumenge 10 d’abril una jornada de conscienciació ciutadana on els protagonistes seran les mascotes. Nestlé PURINA, patrocinador de l’acte, ha organitzat un taller amb diverses activitats destinades a sensibilitzar els nens sobre la tinença responsable d’animals de companyia i una xerrada didàctica sobre l’educació i la cura de les mascotes. Les dues propostes tindran lloc d'11 a 14 hores al passeig Lluís Companys.

L’objectiu de la iniciativa, que s’emmarca en la campanya 'Sí volem, sí podem, sí civisme', és premiar el civisme entre els propietaris de les mascotes i al mateix temps conscienciar la ciutadania sobre les responsabilitats que comporta la tinença d’animals domèstics. Amb la intenció de contribuir a la campanya de civisme, Nestlé PURINA ha organitzat dues activitats per tal d’ informar els ciutadans de Sant Quirze del Vallès sobre aspectes relacionats amb l’educació i cura de les mascotes.

La primera d’aquestes iniciatives consisteix en un taller infantil impartit pel Centre de Teràpia Assistida amb Cans (CTAC), destinat a la conscienciació dels més petits a partir d’una sèrie d’activitats lúdiques. Nens i nenes realitzaran activitats vinculades a la tinença responsable d’animals de companyia i la sensibilització entorn les persones amb discapacitat, entre les quals destaca un circuit d’obstacles guiats per a animals d’assistència.

La segona activitat serà una xerrada didàctica sobre l’educació i la cura de les mascotes, amb especial incidència en el compromís que suposa tenir un animal de companyia.