Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El treball de Tom Carr i les escoles arriba a les Fonts

La mostra és de treballs de l'alumnat de l'escola Pilarin Bayés i es podrà visitar fins al 27 de maig al Centre Cívic Torre Julià


El treball de Tom Carr i les escoles arriba a les Fonts

El projecte Tom Carr i les escoles de Sant Quirze arriba ara a les Fonts, on l'alumnat de l'escola Pilarín Bayés ha fet diversos treballs a l'entorn de l'obra de l'artista. Al llarg del curs, les escoles quirzetenques han pogut apropar-se a les obres d'aquest artista local amb renom internacional i que té diverses escultures urbanes distribuïdes pel municipi.
Durant els mesos de febrer i març va ser la Casa de Cultura Vila Puig el centre neuràlgic on es van exposar els diferents treballs dels nens i nenes del nucli urbà de Sant Quirze i ara és el torn de l'alumnat de les Fonts que també ha fet un interessant reinterpretació de les peces de Carr.

La  Mostra d'aquests treballs es podrà veure a la torre Julià i  s'inaugurarà el proper dimarts dia 12 d'abril. Les persones interessades podran veure l'exposició fins al 27 de maig. El resultat del treball transversal i multidisciplinar de tots els alumnes de l’escola guiats pel seu professorat, desprès d’estudiar i reinterpretar les obres de l’artista, són reproduccions de les seves pròpies obres utilitzant diferents materials com ara el paper el cartrò o el plàstic.