Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Els murs del pont de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Sant Quirze mostren l’art urbà dels guanyadors del concurs impulsat per l’Ajuntament i FGC

Durant dos diumenges, el pont de FGC a Sant Quirze, al passeig de Colomer, ha estat l’escenari dels artistes urbans guanyadors del concurs que va convocar l’Ajuntament de Sant Quirze i Ferrocarrils de la Generalitat. Els espais van ser cedits per promocionar l’art urbà professional i les pintades s’han pogut dur a terme gràcies al suport de Montana Colors i IPL.


Els murs del pont de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Sant Quirze mostren l’art urbà  dels guanyadors del concurs impulsat per l’Ajuntament i FGC
Dins del marc de la campanya de civisme promoguda per l’Ajuntament de Sant Quirze, s'ha dut a terme una iniciativa per minimitzar les firmes i pintades als espais públics del municipi. Gràcies a un conveni signat entre l’Ajuntament i FGC s’han dibuixat els espais cedits per pintar graffiti al  pont de Passeig de Colomer. Així es pretén fomentar l'ús d'unes parets determinades perquè qualsevol ciutadà o ciutadana hi expressi el seu art sense malmetre altres espais o mobiliari urbà.
 
El passat diumenge 10 d’abril els guanyadors del concurs, Daniel Thomas i Iván Vives amb el seu equip, van finalitzar els seus projectes artístics a tots dos murs. Uns dibuixos originals i plens de colors que han estat possibles gràcies al patrocini de Montana Colors, empresa subministradora dels esprais i material de graffiti, i d’IPL, empresa especialitzada en gestió integral de neteja, pintura i manteniment d’imatge urbana.
 
Aquesta iniciativa pionera pretén transmetre a la ciutadania  l'autèntic valor de l'art urbà, allunyant-se de les guixades i tags a espais no autoritzats. La ciutadania ha mostrat el seu recolzament i l’acció ha tingut molt bona acollida entre els vianants del municipi.  Sant Quirze del Vallès vol conscienciar d’aquesta problemàtica als ciutadans i ciutadanes, i per això, ja va realitzar una acció similar als murs del Parc de Can Feliu, on els més joves amateurs van tenir l’oportunitat de dibuixar els seus graffitis als espais cedits i destinats a aquest fi.