Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

Millores a l'estació dels Ferrocarrils de Sant Quirze del Vallès

Les actuacions inclouen reformes en la façana de l'edifici, la il·luminació, les andanes i l'aparcament


Millores a l'estació dels Ferrocarrils de Sant Quirze del Vallès

L’estació dels Ferrocarrils de Sant Quirze del Vallès està sent objecte de diverses actuacions de millora. Les converses mantingudes entre l’Ajuntament i la direcció de Ferrocarrils per millorar aquest espai i, en conseqüència, el transport públic al municipi, han donat lloc a aquesta inversió. Les obres se centren en la il•luminació de les andanes, amb la incorporació de nous fluorescents antivandàlics i, per extensió, la substitució dels actuals. En la mateixa línia, també es millora la il•luminació del vestíbul, incrementant el nivell lumínic actual.

D’altra banda, s’estan retirant les heures dels murs de les andanes i es reparen els revestiments i les peces de vora andana malmeses. Cal remarcar també que s’han recomposat les pendents de drenatge de la zona de l’atri, així com la seva pavimentació per evitar bassals i l’aportació d’aigües a l’andana.

Finalment, s’està treballant per contenir les terres del talús existent a l’accés de l’aparcament mitjançant la construcció d’un muret de 60 cm d’alçada. També s’ha pintat la façana de l’estació, així com el vestíbul principal. Així mateix, s’ha iniciat l rehabilitació de la coberta de l’edifici de l’estació.
Amb aquestes obres l’Ajuntament veu millorada una estació amb un dels nombres d’usuaris més alts de tota la comarca.