Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La targeta VIP es podrà recollir després de Setmana Santa a l'Ajuntament

La targeta de serveis ciutadans es pot demanar de forma totalment gratuïta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament


La targeta VIP es podrà recollir després de Setmana Santa a l'Ajuntament
A partir del proper dia 26 d’abril ja estarà disponible la targeta VIP SQV a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Els quirzetencs i quirzetenques empadronats al municipi o que hi paguen impostos ja podran sol•licitar de format gratuïta i totalment immediata la targeta Veritablement Implicat per Sant Quirze del Vallès. 
De moment, i fruït d’una acció telefònica, més de 2.500 persones ja s’han donat d’alta per sol•licitar la targeta. Els propers dies rebran una carta que els convidarà a recollir-la a l’Ajuntament. La resta, només caldrà que s’acostin a l’administració local i l’obtindran al mateix moment.
L’objectiu d’aquesta targeta és fomentar la implicació ciutadana i el sentit de pertinença, alhora que bonificarà alguns comportaments i actituds. En aquest sentit, tenir la nova targeta permetrà accedir amb un usuari i una clau d’accés a les diferents zones wifi habilitades, com ara edificis municipals i espais públics. També permetrà bonificar determinats serveis i bones pràctiques, com l’ús de la deixalleria o el punt d’oli, entre d’altres.
La nova targeta també està relacionada amb un correu electrònic gratuït. La ciutadania de Sant Quirze tindrà un correu amb l’extensió “santquirzedelvalles.cat”. L’usuari i la clau d’accés serà el mateix que el wifi. A més dels usos habituals, aquest correu servirà per tenir contacte directe amb l’administració, pel desplegament de l’administració electrònica i, a més, la seva interfície incorporarà com a valor afegir l’agenda d’activitats actualitzada del municipi i els contactes de comerços, empreses i serveis municipals.
Finalment, cal remarcar que gràcies a un acord amb l’Associació de Comerciants els posseïdors de la targeta podran gaudir de diferents tipus de promocions i ofertes al comerç de Sant Quirze. Aquestes es difondran mitjançant els canals de comunicació locals i els propis comerços.