Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

L’Ajuntament de Sant Quirze inicia aquesta setmana actuacions de millora a diversos carrers del municipi

Aquestes actuacions formen part del Pla de Vials i Asfaltats de Sant Quirze del Vallès que ha estat duent a terme l’Ajuntament al llarg d’aquest mandat per millorar els espais públics del municipi


L’Ajuntament de Sant Quirze inicia aquesta setmana actuacions de millora a diversos carrers del municipi

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha iniciat aquesta setmana diverses actuacions de millora a diversos carrers del municipi. D’aquesta manera, al llarg d’aquesta setmana, s’estan duent a terme obres de millora a les voreres de l’avinguda del Camp i dels carrers de Bages i de Can Tuset. Aquestes actuacions continuaran la setmana vinent amb obres d’asfaltat i de millora de voreres al Passeig de Can Barra, des de la C1413A fins l’encreuament dels carrers de Fonoll i del Bosc; al carrer dels Castanyers, entre la plaça de Tete Montoliu i el carrer Mareselva; i a la rotonda que es troba entre els carrers de Castanyers i d’Avet fins l’avinguda Antoni Gaudí.


D’altra banda, també s’asfaltaran els carrers de Can Tuset, de Bona Vista, de Travessera, de Doctor Fleming, de Llaurador, de Ribera, de Bages, l’avinguda Antoni Gaudí, el Passatge de Garrigues i la rotonda que es troba entre el carrer de Priorat, el de Garrotxa i el de Pallars. A Les Fonts, el carrer de Baix Riera serà objecte d’actuacions de millora a les seves voreres i s’asfaltarà el carrer Església.


Aquestes actuacions formen part del Pla de Vials i Asfaltats de Sant Quirze del Vallès que ha estat duent a terme l’Ajuntament al llarg d’aquest mandat per millorar els espais públics del municipi. Aquestes actuacions tenen un import de més de 800.000 euros, que es finançaran a través del pressupost municipal i del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).