Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’Ajuntament de Sant Quirze ha iniciat una sèrie de reformes per millorar la mobilitat a la zona de Can Casablanques

Aquestes modificacions, que tenen per objectiu millorar la circulació d’aquestes vies i oferir una millor i major protecció als vianants, han estat consensuades amb veïns i veïnes de la zona


L’Ajuntament de Sant Quirze ha iniciat una sèrie de reformes per millorar la mobilitat a la zona de Can Casablanques

L’Ajuntament de Sant Quirze ha iniciat una sèrie de reformes per millorar la mobilitat a la zona de Can Casablanques. La primera acció que s’està duent a terme és convertir el carrer de Priorat, en el tram comprès entre el carrer Rosselló i l’avinguda d’Egara, en una via de dos sentits de circulació. Aquesta modificació té per objectiu facilitar la fluïdesa del trànsit i distribuir la càrrega de la circulació de forma més equitativa entre les diferents vies.

En segon lloc, la zona delimitada pels carrer de Priorat, la ronda d’Arraona i l’avinguda d’Egara es convertirà en zona 30, és a dir, els vehicles que circulin per aquestes vies podran anar a una velocitat màxima de 30 quilòmetres per hora. Aquest fet permetrà pacificar el trànsit a la zona, la qual cosa farà millorar la convivència entre els vehicles i els vianants. Tota la zona estarà degudament senyalitzada, tant horitzontal com verticalment, en els propers dies. A més a més, en aquesta zona, s’implantarà la unidireccionalitat  a la majoria dels carrers,  fet que afavorirà la convivència en l’ús de l’espai i els vehicles podran estacionar a la calçada i, per tant, no envairan la zona dels vianants, les voreres.
Aquestes actuacions són similars a les que ja s’han produït a Sant Quirze Jardí. A més a més, les zones 30 s’aniran ampliant a altres zones del municipi.

Aquestes modificacions, que tenen per objectiu millorar la circulació d’aquestes vies i oferir una millor i major protecció als vianants, han estat consensuades amb veïns i veïnes de la zona. A més a més, qualsevol veí o veïna que tingui dubtes o vulgui expressar la seva opinió sobre aquestes modificacions pot escriure un correu electrònic a policialocal@santquirzevalles.cat