Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Més d'una trentena d'activitats per celebrar el Sant Jordi

Des d'avui i fins al proper 24 d’abril, més d’una trentena d’actes ompliran l’agenda de Sant Quirze amb diverses activitats orientades a tots els públics i relacionades amb la cultura i el món literari.


Més d'una trentena d'activitats per celebrar el Sant Jordi

Els actes s’inicien avui mateix amb una xerrada sobre Com fer de la lectura una aventura a càrrec de Juanjo Fernàndez. Avui també, a partir de les 18 hores, l’escriptora Núria Albertí proposa un espectacle per a nens i nenes a partir de 5 anys sota el títol Roses i dracs.
El dia 21 d’abril, la proposta se centra en una Tarda Jove de fer punts de llibre per Sant Jordi amb diferents materials reciclats. L’Escola Bressol Municipal també celebrarà el Sant Jordi el dia 22 per la tarda amb mares, pares i educadores a partir de les 17 hores.
La biblioteca, per la seva banda, ofereix el taller Sant Jordi de paper, on els participants podran endur-se a casa una rosa i un llibre.
La comunitat educativa i les escoles celebraran també el dia 22 una trobada a la Patronal per fer un reconeixement al professorat que es jubila aquest curs. Tot seguit, l’agenda festiva continuarà amb un Concert de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música.
La diada de Sant Jordi comptarà amb diferents paradetes de llibres i roses al parc de les Morisques i a partir de les 10 del matí, els nens i nenes de Sant Quirze podran gaudir de tres espectacles adreçats a diferents nivells educatius. També, durant la diada de Sant Jordi, a partir de les 10h, es realitzaran espectacles culturals adreçats a infants de P-3 a 1r, a les escoles Lola Anglada i Purificació Salas.
El Parc de les Morisques acollirà, el dia 23 d’abril, a partir de les 10h, l’espectacle Les Meravelles de l’Orient, a càrrec de la Companyia Pa Sucat.En el mateix recinte, a partir de les 9:30h es durà a terme el Circuit d’Educació Viària i Gimcana per als alumnes de 6è, amb la col•laboració dels Mossos d’Esquadra, Trànsit Sabadell i Bombers de Sabadell. No faltarà tampoc la nota històrica de la diada, amb l'ambientació medieval a càrrec de l'associació Els Mandukos.
L'Escola Municipal de Formació de persones adultes l'Olivera, presentarà les revistes de Sant Jordi i un receptari de cuina.