Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Ja es poden sol•licitar els ajuts de menjador i de material escolar

Les famílies interessades a demanar aquesta subvenció podran presentar la documentació necessària entre avui i el pròxim divendres 6 de maig


Ja es poden sol•licitar els ajuts de menjador i de material escolar

Les famílies quirzetenques amb infants que estiguin cursant l’educació infantil, primària o secundària obligatòria poden sol•licitar, des d’avui i fins al 6 de maig, els ajuts que atorga l’Ajuntament de Sant Quirze per cobrir una part dels costos del servei de menjador (en el cas de l’educació infantil i primària), així com del material i les sortides escolars. Per tal d’accedir a aquests recursos, les persones interessades hauran de realitzar les sol•licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la plaça de la vila o bé a la del centre cívic Torre Julià del barri de Les Fonts, en els seus horaris habituals.

A més d’omplir una sol•licitud i una declaració jurada dels ingressos dels membres de la unitat familiar, les famílies interessades hauran d’aportar tant documentació econòmica com les dades familiars. La concessió dels ajuts es determinarà en un període de quatre mesos. Les ajudes es pagaran directament a les empreses gestores del servei de menjador i als centres educatius respectius, tot i que la part del servei no coberta per la subvenció serà assumida per la pròpia família.

Per obtenir més informació sobre els tràmits que cal realitzar, podeu consultar les pàgines següents: Ajuts econòmics del menjador escolar i Ajuts econòmics de suport a l’escolaritat.