Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Comencen les obres per millorar l'asfaltat de diferents punts del municipi

Els treballs afectaran la circulació fins al divendres 29 d'abril


Comencen les obres per millorar l'asfaltat de diferents punts del municipi

 

 

Demà dimecres,  27 d'abril  començaran algunes obres de millora de l'asfaltat de diferents carrers de Sant Quirze que afectaran la circulació dels vehicles. Els treballs començaran avui al carrer dels Castanyers, a la zona de Sant Quirze Parc, en el tram que va des de l'avinguda del Camp fins al carrer del Poliol. Per aquesta raó el carrer estarà tancat al trànsit tant dimecres com dijous 28 d'abril,  dia que es preveu que s'acabi el reasfaltat.

Els veïns i veïnes de la zona podran accedir-hi entre dos quarts de nou de la nit i dos quarts de vuit del matí. Durant aquests dos dies, no es podran aparcar vehicles en tot el tram afectat.

Pel que fa als recorreguts alternatius, es recomana accedir per l'avinguda del Camp i l'avinguda del Vallès, o pel passeig de Can Barra i el carrer del Bosc.

Els reasfaltat d'altres punts continuarà dijous amb l'inici dels treballs als carrers Llaurador i Avets, que també quedaran tallats al trànsit i no s'hi podrà estacionar fins que acabin, previsiblement el divendres 29 d'abril.

En aquest cas, l'accés alternatiu a Sant Quirze Parc i a Vallsuau es podrà fer pel Passeig de Can Barra o per l'avinguda del Vallès.

Afectacions al transport públic Línia 12 Sant Quirze
 La parada del carrer Castanyers anomenada Bosc quedarà sense servei els dies 27 i 28.

Parades més properes:

-L’anterior al mateix carrer Castanyers

-Parada de l’avinguda del Camp amb Pere Ysern (parada habitual en direcció Sant Quirze Parc)

-En direcció Sant Quirze Parc l’autobús circularà per l’avinguda del Vallès.

Els dies 28 i 29 les parades dels carrers Llaurador, Pladellorens i Antoni Gaudí en direcció Estació Centre es traslladaran a l’avinguda Arraona i carrer Pau Casals amb carrer Sabadell.
En direcció Sant Quirze Parc circularà normalment.