Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Encara queden dorsals per córrer a la cursa del Memorial David Rovira

Les inscripcions per participar a la competició del 8 de maig es poden realitzar per internet o a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana


Encara queden dorsals per córrer a la cursa del Memorial David Rovira

Gairebé 500 persones s’han inscrit ja a la quarta cursa de 10 quilòmetres Memorial David Rovira que organitzen conjuntament l’Associació Esportiva Corredors.cat i l’Ajuntament de Sant Quirze. Fins a 750 persones podran participar en el recorregut competitiu que tindrà lloc el pròxim diumenge 8 de maig i, per tant, les persones que hi estiguin interessades encara poden inscriure’s presencialment a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana o mitjançant la pàgina web de la cursa abans del 4 de maig. Els preus d’inscripció a la competició són de 13 euros.

La cursa d’aquest any manté la ubicació de sortida, arribada, aparcament i zona de serveis al Complex Esportiu municipal de Can Casablanques, així com la celebració de les curses infantils gratuïtes i les competicions per a discapacitats, i és que el traçat principal de 10 quilòmetres estarà acompanyat d’un recorregut de 800 metres i un de 2,4 quilòmetres. A més, els corredors també es podran inscriure a la prova no competitiva de 5 quilòmetres, de forma que els no tant preparats també puguin participar en aquesta festa esportiva.

D’altra banda, la cursa Memorial Rovira d’aquest any mostrarà la seva vessant més solidària gràcies a la seva adhesió al projecte ‘Sabatilles Solidàries’, que consisteix en la recollida de sabatilles utilitzades però en bon estat que ja han perdut el seu esmorteïment. També s’acceptarà roba, principalment samarretes, que haurà de ser pràcticament o totalment nova. Tot el material recollit serà entregat a l’ONG Acció Solidària Vallès, que l’inclourà a la següent caravana que surti cap al nord d’Àfrica.