Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Comença la campanya "Informa't per decidir millor"

Té per objectiu millorar l’accés a la informació sobre educació i formació; informar, orientar i assessorar el jovent en matèria d’ensenyament i itineraris formatius així com donar les eines i recursos necessaris a l’hora d’escollir un itinerari acadèmic o laboral.


Comença la campanya "Informa't per decidir millor"

El proper dilluns 26 d’abril s’inicia la campanya “Informa’t per decidir millor”. Aquesta iniciativa, organitzada des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze amb la col·laboració de la regidoria d’Educació i l’IES Sant Quirze, té els objectius de millorar l’accés a la informació sobre educació i formació; informar, orientar i assessorar el jovent en matèria d’ensenyament i itineraris formatius així com donar les eines i recursos necessaris a l’hora d’escollir un itinerari acadèmic o laboral.

Principals activitats de la campanya:

A l’IES Sant Quirze: Exposició “Després de l’ESO, què?” (del 28 d’abril al 5 de maig(, elaborada per la Diputació de Barcelona.

Aula mòbil d’estudis professionals, a càrrec de l’associació EDUCAWEB. Els i les joves estudiants seran assessorats en matèria d’itineraris professionals en funció de les seves demandes i opcions acadèmiques. L’activitat es durà a terme en grups de 15 joves durant una hora lectiva el 27 d’abril i el 4 de maig.
 
A l’Espai Canya Jove: El 27 d’abril, a les 20:30 hores, es durà a terme la xerrada “Conflictes en l’adolescència: quan cal preocupar-se”, adreçada a pares i mares. Anirà a càrrec de l’APFCiB.
El 5 de maig, a les 18:00 hores, es realitzarà la tarda jove “La nova estructura universitària”, on es parlarà sobre la Llei Orgànica de la Universitat i el Pla Bolonya a càrrec de CISEC.

Assessories personalitzades d’orientació acadèmica: A banda de l’assessorament, a la seu de l’Espai Canya Jove (ronda d’Arraona, 29-31) es  posarà a l’abast del jovent una sèrie de materials relacionats amb els estudis que poden dur a terme.

Per a més informació i inscripcions: Espai Canya Jove tel. 93 722 74 44
espaicanyajove@sqvalles.org