Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'Aula d'extensió universitària comença avui el tercer trimestre de curs

Aquest trimestre comptarà amb un total de 5 sessions


L'Aula d'extensió universitària comença avui el tercer trimestre de curs

 L’Aula d’Extensió Universitària que comença avui la primera sessió del tercer trimestre de curs. La xerrada anirà en aquest cas a càrrec del llicenciat en Ciències Físiques de la Universitat de Barcelona, Carlos Gonzàlez, que parlarà sobre la sabiduria de les edats.

Aquest trimestre comptarà amb un total de 5 sessions sobre temes de temàtica variada com ara la societat acomodada de Catalunya, a càrrec de la presidenta d’Omnium Cultural, Muriel Casals o la importància del testament, que oferirà l’advocat David Parcerisas.
Els inuit i la cultura nòrdica seran l’eix central de la penúltima sessió el dia 8 de juny i finalment el tancament del curs anirà a càrrec del presentador de TV3, divulgador i científic Marc Boada, amb una xerrada sobre la Química.
La conferència d’avui, recordem sobre la sabiduria de les edats es durà a terme aquesta tarda a la sala d’actes del Centre Cívic Can Feliu a partir de les 18:00 hores. 
 
Aquesta iniciativa forma part de la programació de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran. Per consultar el programa detallat, feu clic en aquest enllaç.