Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 700 joves esportistes de tot Catalunya jugaran les 12 Hores de Minihandbol de Sant Quirze

Participaran a l’esdeveniment nens i nenes de les categories de prebenjamí, benjamí i aleví


Més de 700 joves esportistes de tot Catalunya jugaran les 12 Hores de Minihandbol de Sant Quirze

La dissetena edició de les 12 Hores de Minihandbol que organitza el Club d’Handbol Sant Quirze portarà al poble aquest diumenge 1 de maig més de 700 joves jugadors de 73 clubs repartits per tot Catalunya que vindran amb els seus acompanyants. Al campionat, que se celebrarà entres les 9 i les 21 hores, hi participaran les categories de prebenjamí, benjamí, aleví femení i aleví masculí. Segons Joan Monsalves, coordinador d’activitats de promoció del club esportiu quirzetenc, un dels atractius principals d’aquesta edició de la competició serà la seva elevada participació, que ha augmentat en una vintena de clubs respecte a l’any passat. 

A més, l’edició d’enguany compta amb dos al•licients que serviran per impulsar encara més la iniciativa. En primer lloc, segons informa el web del Club d’Handbol Sant Quirze, Televisió de Catalunya ha confirmat la seva presència a la competició per elaborar un reportatge sobre un esdeveniment “pioner en el minihandbol català”. En segon lloc, la competició d’aquest 2011 coincideix amb l’any en el qual Sabadell és la ciutat HandboliCat dins el programa de la Federació Catalana de Handbol per promoure l’esport i reconèixer l’esforç de clubs i ajuntaments. “Aquests dos factors ens donen molta força i molta il•lusió per treballar, i tenim molta responsabilitat per fer-ho bé”, reconeix Monsalves.

De fet, el representant del club quirzetenc assenyala que l’esdeveniment porta tot l’any marcat a l’agenda a causa de les tasques d’organització que comporta. En aquest sentit, s’han hagut de condicionar per a l’ocasió deu pistes, cinc de les quals es troben a l’interior i l’exterior del Poliesportiu, dues estan cedides per l’escola Purificació Salas Xandri, dues més són de l’escola Taula Rodona i una última pertany a l’escola El Turonet.