Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Previsió d'afectacions al trànsit per les obres fins al 6 de maig

Consulta el calendari detallat de les actuacions


Previsió d'afectacions al trànsit per les obres fins al 6 de maig

 Degut a les obres de millora de vials que es duran a terme els propers dies, es produiran talls en la circulació i prohibicions d’aparcament segons el següent calendari previst:

  • Divendres 29 d'abril s’iniciaran les feines de millora del vial del carrer del Bages en el seu tram entre els carrers de la Ribera i de la Noguera, que està previst que s’allarguin fins dijous 5 de maig, dia en què es realitzarà l’asfaltat.. Els dies 29 d’abril i 2 i 3 de maig les restriccions només afectaran el tram entre els carrers del Montsià i de la Noguera, mentre que el 4 i 5 de maig l’afectació serà a tot el tram en obres.
  • Dilluns 2 de maig es realitzaran les tasques de reasfaltat a l’avinguda d’Antoni Gaudí en el seu tram entre els carrers de Sant Isidre – Llaurador i passatge de Salvador Dalí – carrer de Pep Ventura. El mateix dilluns s’iniciaran les obres als carrers de Bonavista, Travessera i Doctor Fleming, que està previst que s’allarguin fins el dimarts 3.
  • Dimarts 3 de maig es realitzaran tasques de reasfaltat al passatge de les Garrigues.
  • Els dies 3 i 4 de maig es treballarà  al carrer de la Ribera, entre l’avinguda d’Ègara i el parc infantil de l’avinguda de Can Pallars.
  • Divendres 6 de maig es reasfaltarà la rotonda del carrer del Priorat amb el carrer Pallars, tot i que s'intentarà donar pas alternatiu als vehicles. 
    Divendres 6 de maig: Obres de reasfaltat al carrer Pompeu Fabra, que quedarà tancat al trànsit
     
  • Aquesta mateixa setmana, en data encara per definir, es faran feines de reparació puntuals a la rotonda de l’avinguda del Camp amb l’avinguda del Vallès, sense que comporti talls en el trànsit.
En tots els casos als veïns amb aparcament directament afectat se’ls permetrà l’accés entre les 20:30h i les 7:30h.
L’Ajuntament de Sant Quirze demana a la ciutadania comprensió per les molèsties que aquestes obres li puguin ocasionar, tot i que treballa per intentar minimitzar-les i recorda que es treballa per millorar el municipi.
Per a qualsevol dubte o incidència, us podeu posar en contacte amb l’Oficina del Programa de Gestió de les Inversions, ubicada a la rambla de Lluís Companys, número 14-B. El telèfon de contacte és el 93.721.94.33 i el correu electrònic és oficinainversions@santquirzevalles.cat.