La cuina d'estiu centra un monogràfic als centres cívics de la mà de Joan Sala
Les inscripcions es poden formalitzar del 2 al 14 de maig
Un dels cuiners més destacats de Sant Quirze, Joan Sala, serà l'encarregat d'impartir durant el mes de juny un curs intensiu de cuina d'estiu durant el mes de juny al Centres Cívics Can Feliu i Torre Julià.
El monogràfic tindrà una durada de 4 sessions durant les quals el cuiner explicarà maneres per equilibrar els aliments quan pensem un menú. Les persones participants podran experimentar, tocar i tastar els aliments i finalment, l'últim dia els coneixements adquirits es posaran en pràctica en un sopar .
Per presentar el curs i fer obrir boca, Joan Sala farà una conferència el dia 11 de maig al Centre Cívic Torre Julià i dijous 12 al Centre Cívic Can Feliu sota el títol A-li-men-tem-nos! on el xef parlarà de les diferents maneres de fer cuina. Totes dues xerrades es faran a les 19 hores.
Pel que fa al curs de cuina monogràfic, les sessions seran les següents:
>Centre Cívic Can Feliu: Dimarts 7, 14, 21, 28 de juny
>Centre Cívic Torre Julià: Dimecres 1, 8, 15 i 22 de juny
El preu és de 30 €