Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Nuevos Pasos va mostrar la realitat de Bolívia i Perú durant la setmana cultural de l’IES Sant Quirze

L’ONG també va presentar als i les alumnes el camp de treball que organitza a l’estiu


Nuevos Pasos va mostrar la realitat de Bolívia i Perú durant la setmana cultural de l’IES Sant Quirze

L’ONG Nuevos Pasos, amb una de les seves seus al municipi, va apropar el passat 15 d’abril la situació de pobresa que pateix una part de la població de Bolívia i Perú als i les alumnes de l’Institut de Sant Quirze, en el marc de la setmana cultural sobre les diferents cultures organitzada pel centre educatiu. L’entitat va organitzar un taller sobre cada país a partir de projeccions audiovisuals dirigides als alumnes d’Educació Secundària Obligatòria i als de primer de batxillerat, respectivament.

A més, els tallers també van servir per informar els i les assistents del camp de treball juvenil d’estiu que organitza Nuevos Pasos, conjuntament amb Younglife, per promoure la cooperació pel desenvolupament, la creació de projectes i la posada en marxa d’actuacions educatives alternatives amb els menors en situació de risc d’exclusió social de la població peruana de Trujillo.  

Nuevos Pasos treballa tant a Bolívia i Perú com a Espanya per col•laborar en el desenvolupament personals de nens que es troben en situació de risc i de les seves famílies, mitjançant intervencions en el camp de la nutrició, l’educació i la salut.