Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

S’allarga el termini per participar al Segon Concurs de Contes Solidaris

La data límit per presentar els treballs serà el pròxim 12 de maig


S’allarga el termini per participar al Segon Concurs de Contes Solidaris

L’entitat quirzetenca Ateneu del Món ha decidit prorrogar fins al pròxim 12 de maig la data límit per lliurar els relats del Segon Concurs de Contes Solidaris, de forma que el termini ja no serà aquest dissabte 30 d’abril. Així doncs, els escriptors eventuals o habituals als quals els rondi pel cap una idea sobre els valors altruistes encara poden presentar les seves obres, de dos fulls d’allargada com a màxim, a la Biblioteca de Sant Quirze.       

Un cop finalitzat el termini, un jurat format per representants de l’Ateneu del Món, la Biblioteca i l’Ajuntament, així com una professora de literatura i un autor del poble escollirà les obres premiades. El lliurament dels premis tindrà lloc a la Festa del Comerç Just i Solidària que se celebrarà al Parc de les Morisques el diumenge 29 de maig. En total, entraran a concursar tres categories diferents (de 10 a 12 anys, de 13 a 16 anys i adults) i, per a cadascuna d’elles, el premi consistirà en un val de 90 euros que es podrà gastar en llibres o material d’escriptori a la Papereria DIN A4. A més, les històries premiades es difondran a la pàgina web de l’Ateneu del Món i s’emetran a Ràdio Sant Quirze a través del programa ‘Som solidaris’.

Els guanyadors de l’any passat en la primera edició del concurs van ser, a la categoria de 10 a 12 anys, Marta Guillamon, amb el conte ‘Una història de Sant Jordi sense Sant Jordi’, i Pau Quiles, que va presentar ‘Els germans Borinot’. Pel que fa a la segona categoria, Cristina Domínguez es va endur el premi amb la narració ‘Gràcies, moltes gràcies’. Finalment, a la categoria d’adults, Núria Masip va ser premiada amb el relat curt ‘I, de sobte’.

Si voleu conèixer en profunditat les bases de la segona edició del concurs, podeu consultar el document relacionat d’aquesta pàgina.