Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Créixer personalment a través del teatre

Un nou taller dels Tastets del saber fer, que va començar ahir, vol afavorir la confiança, l’autoestima i la cohesió dins del grup


Créixer personalment a través del teatre

Un grup de quirzetenques va iniciar ahir a l’altell del centre cívic de la Masia de Can Feliu un taller d’expressió corporal teatralitzada a càrrec de l’actor quirzetenc Martí Ruiz. El curs, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Ciutadania, constarà de quatre sessions que giraran al voltant de diferents tècniques teatrals que poden servir pel coneixement de les pròpies capacitats i per afavorir el creixement personal a través de la confiança, l’autoestima i la cohesió dins del grup. Per a les participants del curs, desinhibir-se, aprendre a exterioritzar les emocions, gaudir del moviment i la gestualitat i apropar-se al llenguatge teatral són alguns dels punts forts del curs.

La sessió d’ahir va començar amb un joc en el qual les participants es van distribuir en un cercle i, un cop els arribava una pilota a les mans, proposaven una emoció com la tristesa o la sorpresa perquè la resta de companyes la representessin.    

El curs d’expressió corporal teatralitzada s’emmarca en el programa dels Tastets del saber fer, que ja van començar el mes de març passat amb un taller sobre documental biogràfic o autobiogràfic en què els i les participants van poder explicar les seves pròpies històries a través del llenguatge fotogràfic o audiovisual.