Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Diverses obres milloren diferents punts del municipi

Les actuacions tenen com principal objectiu millorar la mobilitat i l’entorn urbà


Diverses obres milloren diferents punts del municipi

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès està duent a terme diverses obres de millora de vials del municipi. Les actuacions, que van començar ara fa uns dies, tenen com  principal objectiu millorar la mobilitat i l’entorn urbà.

En aquest sentit, alguns carrers ja han estat asfaltats, com el de Castanyers, en el seu tram entre l’av. del Camp i el carrer del Poliol, o el carrer del Llaurador, també asfaltat de nou.
Altres vies principals, com el passeig de Can Barra, també s’han reasfaltat: nova pavimentació i ressalts més suaus i que s’adhiuen a la normativa.
Pel que fa a les voreres, fins ara s’han rehabilitat les de l’av. d’Egara i Antoni Duran. En aquests moments es treballen les del carrer Bages fins a l’av. d’Arrahona.
Els propers dies també es duran a terme actuacions a l’av. d’Antoni Gaudí, carrers de Bonavista, Travessera i Doctor Fleming; passatge de les Garrigues, carrer de la Ribera i rotonda del carrer del Priorat.
 
També duran el dilluns 2 de maig s’inicien les obres d’instal•lació d’una tanca a l’àrea de jocs infantils de la plaça d’Anselm Clavé, que està previst que s’allarguin fins dimecres 5 de maig.
 
Per aquest motiu l’àrea de jocs quedarà tancada a l’ús durant aquests dies.
 
Encara que treballem per minimitzar-les, l'Ajuntament demana comprensió per les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar al veïnat.