Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Més d'un centenar de persones ja han recollit la targeta VIP Sant Quirze

Aquesta targeta de serveis permetrà tenir avantatges i serveis als veïns i veïnes de Sant Quirze


Més d'un centenar de persones ja han recollit la targeta VIP Sant Quirze

 L'Oficina d'Atenció Ciutadana està fent des del passat dimarts 26 d'abril el lliurament de les targetes VIP per Sant Quirze, unes sigles que amaguen la llegenda Veritablement Implicat per Sant Quirze del Vallès. Aquesta targeta de serveis ÉS una iniciativa pionera dirigida a totes les persones que paguen impostos a Sant Quirze i que els permet accedir amb el codi al servei Wi-fi dels espais públics municipals i a un correu ciutadà on els usuaris tinen a la seva disposició totes les notícies i actes de l'agenda del municipi de manera permanentment actualitzada.

Aquesta targeta VIP SQV agrupa també d'altres facilitats per a les persones que la tinguin. Per exemple, registrarà les dades i les bonificacions relacionades amb les aportacions a la deixalleria i al punt de recollida d'oli que faci cada persona o família i es preveu que també permeti accedir a diferents descomptes i promocions comercials arran d'un conveni que es signarà en breu amb l'Associació de Comerciants.
També es preveu que els serveis es vagin ampliant de manera paulatina i que el VIP SQV, que també vol fomentar el sentiment de pertinença a la localitat, serveixi per tenir descomptes als equipaments esportius municipals o es pugui utilitzar en els autobusos o fins i tot com a targeta moneder.
De moment l'Ajuntament ja ha donat d'alta 2.500 targetes els titulars de les quals ja les poden recollir a l'OAC.